Het hoogtepunt van het jaar waar we allemaal naar toe leven is de zonvakantie. De tijd dat veel mensen met kinderen in een keer op vakantie gaan staat bekend als een periode met veel aanbiedingen. Maar waar begin je te zoeken? Welke type vakantie is nu echt iets dat bij ons past? Deze pagina geeft informatie over zonvakanties en reisorganisaties die online hun vakanties aanbieden. Uiteraard kun je gebruik maken van de iDeal betaal methode, omdat deze door alle reiswebsites wordt aangebonden.

Begin je vakantie op een warme bestemming. Of dit nu Frankrijk, Italië of ergens in Turkije is, dat maakt niet uit. Er zijn veel mogelijkheden. Dit jaar is een aantal minder bekende bestemmingen echt in trek. Dit werd duidelijk tijdens de vakantiebeurs en ook al in de cijfers van de boekingen begin januari 2013. De verwachting is dat men meer gaat voor een gezellige familievakantie, maar ook zonreizen naar Zuid-Amerika, Thailand en Egypte zijn in trek.

Boek je zonvakantie met Jiba Zomer
Vaak als eerste met de nieuwste bestemmingen en een geupdate catalogus met mooie plekjes. Jiba Zomer is een grote reisogranisatie die sinds een aantal jaren haar catalogus online aanbiedt. Dit is makkelijker voor jou als reiziger omdat er veel mooie plekjes als tip worden aangegeven. Niet alleen de prijzen bij Jiba Zomer zijn aantrekkelijk, ook de hoeveelheid gratis informatie die wordt gegeven over een bepaalde bestemming. De website is voor deze zomer helemaal geupdate en bevat een viertal onderwerpen: Beach Life, Go Outside, Like Home en Romance. De themas spreken voor zich en bieden voor elke gezinssamenstelling of vriendengroep iets bijzonders.

Op reis met D-reizen
Misschien is D-reizen wel een van de meest bekende reisorganisaties op het web. Zij bieden een groot aantal bestemmingen aan die je via hun site kunt boeken. En mocht je geen bestemming kunnen vinden voor komende zomervakantie dan kan je altijd nog een kijkje nemen in de top 10 bestemmingen. Deze lijst wordt elke week speciaal door D-Reizen samengesteld. Hier zitten bekende bestemmingen in, maar ook nieuwe verrassende plekjes die je in eerste instantie niet zou boeken. Geniet van het avontuur en laat je dus verrassen. Met de speciale prijscheck garandeert D-Reizen dat zij een beste prijs kunnen geven voor diverse appartementen en hotels. Het is dus zeker de moeite waard om hier even rond te kijken. Uiteraard hoef je niet alleen voor een verre reis bij D-Reizen te zijn, als je liever een stedentrip wilt boeken of een alleen een los vliegticket, dan kan je bij hen ook prima terecht.

Meer dan 2000 bestemmingen bij Sunweb Zomer
Deze reisorganisatie is misschien wel de grootste online. Met meer dan 2000 bestemmingen heeft Sunweb Zomer een groot assortiment waar je zeker een leuk plekje kunt vinden. En dat hoeft helemaal niet duur te zijn bewijst de site maar weer. Op de site vind je diverse top 10 lijstjes, zoals een top 10 van populaire bestemmingen waaronder Ibiza, Spanje en Kreta en een top 10 van verrassende bestemmingen, zoals Gambia en Kaapverdië. Zoek je een bestemming rondom het Middellandse Zee gebied, in Zuid-Europa of Noord-Afrika, dan ben je bij Sunweb op de goede plek. Met de lastminute tips kun je ook binnen enkele dagen tot enkele weken nog voor een leuke prijs een reisje maken. Want je kunt je geld wel beter besteden dan aan een dure reis! Sunweb vergelijks zonvakanties van diverse lokale reisorganisaties en daarom ben je vrijwel altijd het goedkoopst uit. Het mooie is nog; je hoeft hier niets voor te doen. Hoe makkelijk wil je geld besparen? Bekijk snel het aanbod en zoek je ideale zonvakantie voor komende zomer, of voor in het laagseizoen!