Wie online een vakantie wilt boeken, kiest er vaak voor om te kijken naar reisorganisaties die het iDeal logo gebruiken. Met deze betalingsmethode ben je verzekerd van een goede en veilige manier van betalen. Bij vakanties boeken hoort natuurlijk ook een vliegreis, mits je naar een verre bestemming wilt. Soms is het gewoon fijner om met een vliegtuig te reizen, of is het een avontuur.

Wie online zijn vliegtickets met iDeal wilt betalen heeft keuze uit een aantal reisorganisaties. Natuurlijk zijn er de grote, alom bekende organisaties die de mogelijkheid bieden om alleen vliegtickets te boeken. Zij vragen vaak een commissie, of administratiekosten, als je het via hen boekt. Het voordeel is dat zij wel informatie bieden wanneer er onduidelijkheden zijn.

Mocht je hier geen gebruik van willen maken, dan kan je ook kiezen om zelf je tickets te boeken. Door je vertrek luchthaven en aankomst luchthaven in te voeren, en de juiste datum te kiezen, wordt er in de database van de vliegmaatschappijen gezocht naar beschikbare vluchten op de dag van je keuze. Soms moet je een dag later of eerder vliegen, maar dan is er nog wel plek.

Met flexibele vluchtdata kan het soms zo zijn, dat je twee verschillende prijzen betaald voor de heen en terugreis. Dit is heel normaal, en niets om je zorgen om te maken. De prijsvechters zoals Ryanair, Easyjet, en andere maatschappijen, bieden nog niet altijd de mogelijkheid om online met iDeal een vliegticket te boeken. Je kunt hiervoor wel een creditcard gebruiken. Als je een leuke reis gevonden hebt voor niet teveel geld, dan kan je via een reisbureau vaak toch de reis boeken en via iDeal betalen. Neem hiervoor contact op met het reisbureau. Zoals gezegd willen wij informatie geven over de mogelijkheden om met iDeal een vliegticket te boeken. Hieronder is een overzicht van vliegmaatschappijen en websites met vliegtickets waar je online en met iDeal kunt betalen.

Betalen met iDeal op cheaptickets.nl
De online vliegtickets website cheaptickets.nl is een van de eerste websites waar je met vertrouwend met iDeal kunt betalen. Je kan je hele vlucht met een gemakkelijke website zoeken, en op je persoonlijke account opslaan. Wanneer je de bestemming, en al je persoonlijke gegevens hebt ingevoerd dan kan je via het menu kiezen voor de betaal optie Ik wil betalen met iDeal. Ook kan je op deze website naast je vliegticket met iDeal, ook je autohuur met iDeal betalen.  Als je na je boeking ervoor kiest om met deze betalingsmethode alles te betalen, dan betaal je geen administratiekosten.

Betalen met iDeal op schipholtickets.nl
Een nieuwe aanbieder van online vliegtickets is onze vertrouwde luchthaven Schiphol. Gelegen ten zuiden van Amsterdam, ligt een van de grootste vliegvelden van Europa. Sinds begin 2010 biedt schipholtickets.nl ook vliegtickets aan welke je online kunt boeken en gelijk kunt betalen met de vertrouwde manier van iDeal. Wanneer je betaalt met iDeal zijn er geen extra kosten aan verbonden. Vergelijk vliegtickets en prijzen van online vakanties van diverse reisorganisaties in een overzicht.

Betalen met iDael op arkefly.nl
Arkyfly is een bekende in de vliegwereld en biedt sinds een aantal maanden ook het betalen met iDeal aan. Je kunt via e website een boeking doen op alle vluchten van deze vliegmaatschappij en dan je betaling afronden met het op deze zoveel beschreven betaalmogelijkheid.  Het betalen met iDeal is net zo veilig als gewoon internet bankieren, en daarom iets wat Nederlanders interessant vinden. Arkefly.nl gebruikt meerdere betalingsmethoden voor tickets waaronder ook met credit card. Het is niet mogelijk om de reis te wijzigen als deze op korte termijn vertrekt. Daarvoor moet je telefonisch contact opnemen.