Niet iedereen die een vliegtickets boekt heeft de mogelijkheid om te betalen zoals de grotere vliegticket websites dat willen. Er is maar weinig opties voor mensen die hun vliegtickets willen betalen met iDeal. Deze betalingsmethode is veilig en werkt net als je eigen internet bankieren. Na het bestellen en invullen van alle gegevens kun je vervolgens ervoor kiezen om te betalen met iDeal. Het is een van de meest gebruikte methodes om online te betalen, en ook de makkelijkste. Elke bank in Nederland werkt mee aan dit samenwerkingsverband om de consument zo veilig mogelijk online aankopen te laten doen. Omdat steeds meer aankopen worden gedaan moeten banken wel samenwerken. De uitkomst is het betaal systeem iDeal, lees meer hier.

Zoals eerder gezegd, deze website geeft zo veel mogelijk informatie over het online betalen van vliegtickets met iDeal. Omdat de meeste mensen geen creditcard hebben, zoeken ze naar alternatieven. Omdat reisjes via internet veelal goedkoper zijn, is dit een interessante markt geworden sinds enkele jaren. Reisbureaus profiteren hier ook van en zijn online reizen gaan verkopen. De consument is nu in staat ook zelf reizen online samen te stellen. Dit betekent dat soms vliegtickets apart worden besteld van de accommodaties zelf. Een van de redenen is, is dat mensen graag zelf uitzoeken vanaf welk vliegveld ze vertrekken, en dat voor sommige maatschappijen geldt dat online vliegtickets goedkoper zijn.

Heb je eenmaal die leuke reis gevonden, wat soms al kan oplopen tot letterlijk honderden euros voordeel wanneer je online een reis boekt, dan wil je graag betalen met iDeal. De reden hiervoor is dat creditcards niet altijd voor iedereen beschikbaar zijn. Daarbij komt dat het niet altijd een veilige betalingsmethode is. Meer informatie over iDeal vindt je op deze pagina. Niet voor niets wordt iDeal breed in de marketing gezet als het betaalmiddel voor alle online aankopen! Steeds meer bedrijven spelen hierop in en bieden de mogelijkheid om vliegtickets te betalen met iDeal. Omdat wij proberen alle informatie op een rij te zetten, hebben we gezocht naar de websites die het betalen met iDeal mogelijk maken. Hieronder vind je een overzicht van de beste websites die er op dit moment zijn.

Betalen met iDael op arkefly.nl
Arkyfly is een luchtmaatschappij die al heel wat jaren meegaat. Sinds kort kan je via hun website vliegtickets kopen met iDeal. Alle vluchten kan je direct via de website boeken, zonder tussenkomst van een reisbureau. Ook is het betalen van je vliegtickets met iDeal heel veilig en makkelijk. Kijk eens rond op de website van Arkefly, want zij bieden ook leuke aanbiedingen en last-minute vliegtickets aan. Om de reis zo aangenaam mogelijk te maken, kan je alles online boeken en ontvang je een e-tickets direct per email. Dus weg met die credit card en betaal je vliegtickets op arkefly.nl met iDeal. Wanneer je reis gewijzigd moet worden om welke reden dan ook, kan je dit makkelijk telefonisch doen. Dit is een groot pluspunt van deze maatschappij.

Vliegtickets boeken via cheaptickets.nl
Een van de oudste websites waar je online vliegtickets kunt kopen is cheaptickets.nl. Het is een van de eerste websites waar je met vertrouwend met iDeal kunt betalen. Via de makkelijke zoekfunctie kan je zo je reis vinden, en door gebruik te maken van een persoonlijk account kan je al je zoekopdrachten bijhouden. Dat is makkelijk voor wanneer na een lange zoektocht op andere websites, dat cheaptickets.nl een hele goede website is. Nog veel belangrijker is eigenlijk dat je vliegtickets kunt betalen met iDeal! Denk ook aan de combinatie vliegticket met autohuur en hotel. Vaak is dat bij het boeken van een vlucht goedkoper als je dit in een keer doet. En ook dit kan je volledig met de vertrouwde manier van betalen boeken. Als je na je boeking ervoor kiest om met deze betalingsmethode alles te betalen, dan betaal je geen administratiekosten.