Veel mensen vragen ons, is het ook mogelijk om bij de low-cost airlines een vliegticket te boeken? Ja dat is zeker mogelijk. Prijsvechters zoals Ryanair, Easyjet en Vuelling hebben vaak de laagste prijzen als het gaat om reizen richting bestemmingen in Europa. Wil je vliegen vanaf Dusseldorf (Weeze) met Ryanair en betalen met iDeal? Dat kan ook! Hieronder vertellen we hoe. Boek nu tickets van Ryanair met iDeal.

Er wordt vaak gezegd op websites dat het niet mogelijk is om Ryanair met iDeal te betalen. Vliegtickets die je via de website van Ryanair zelf boekt, kan je inderdaad niet met iDeal betalen. Dit is zo, omdat Ryanair een Ierse vliegmatschappij is, en geen connecties heeft met de banken. Daarom kan je bij Ryanair direct alleen met een creditcard betalen. Zij rekenen daarnaast ook kosten voor het gebruik van een creditcard. Bij elke boeking komt er een bedrag tussen de 10 en 15 euro bij vanwege transactie kosten. Heel logisch is dit, want dat doen meer maatschappijen. Vliegen met iDeal bij Ryanair moet dus op een andere manier mogelijk zijn. Wij van idealvakantie.nl hebben ontdekt dat het mogelijk is om een vliegticket goedkoop te boeken bij Ryanair via cheaptickets.nl!

 

Als je bij de website van Ryanair invoert welke vlucht je wilt, dan kan je met dezelfde gegevens (onthoudt de datum, vertrek- en aankomst vliegveld) via cheaptickets.nl dezelfde reis boeken. Je ziet dat de prijzen net zo laag zijn. Alleen is het enige dat bij de door ons gepromootte website al wel extra kosten zijn ingevoerd. Standaard staat het Uitgebreid Customer Service Pakket a 6 euro per persoon aangevinkt. Dit kan je terugzetten naar standaard pakket, wat je 6 euro scheelt! Daarnaast is het altijd goedkoper om een reis- en annuleringsverzekering via een derde maatschappij (de bank bijvoorbeeld) af te sluiten. Daarom kan je annuleringsverzekering a 8 euro per tickets ook uitvinken.

De website rekent wel gelijk de kosten voor het betalen met iDeal bij Ryanair. Zij hebben de mogelijkheid om direct tickets bij deze Ierse maatschappij te boeken, en daarom kunt u met iDeal betalen. Kijk wel even of alle dingen erbij zitten als u de boeking afsluit (bagagekosten etc.). Meestal mag u 1 stuks handbagage meenemen in de cabine zonder extra kosten. Deze moet dan wel voldoen aan bepaalde afmetingen, welke u kunt vinden op de website. Zoals gezegd kunt u voordelig tickets via Ryanair boeken (helaas niet tot op de cent zo goedkoop, maar wel goedkoper dan andere maatschappijen). Hierboven is een formulier waarmee u direct een zoekopdracht kunt laten uitvoeren naar de vluchten vanaf bijvoorbeeld Weeze of Eindhoven met Ryanair of Easyjet. Veel reisplezier!

Easyjet is een andere low-cost vliegmaatschappij en vliegt vooral op Londen. Als je goedkope tickets zoekt naar Londen, ben je hier op het juiste adres. Wij vinden namelijk dat deze ook te betalen moeten zijn met iDeal. Daarom kan je via het bovenstaand formulier ook zoeken op bestemmingen van Easyjet. De prijzen zijn gelijk, alleen worden de kosten voor het ticket iets hoger om dat iDeal niet de standaard betaalmethode bij Easyjet is. Hiervoor worden een kleine hoeveelheid kosten gerekend, maar uiteindelijk ben je net zo voordelig uit.