Tegenwoordig is er een grote keus in het aantal online reisbureaus en de reizen die hier aan worden geboden. Een aantal jaren geleden ging iedereen voornamelijk naar een reisbureau in de stad zelf, of in het dichtstbijzijnde dorp, maar nu niet meer. Omdat het verkopen van lastminute vliegtickets en andere vakantie gerelateerde zaken online veel goedkoper kan zijn veel van deze reisbureaus nu ook online begonnen. Als je kijkt naar de kwaliteit van de reisbureaus dan scheelt dat nog al. Enkelen rekenen nog steeds flinke bedragen voor het kopen van vliegtickets met iDeal. Vaak is dit onder het kopje administratiekosten weergegeven. Een van de oudere, maar zeker niet onbekende reisbureaus is World Ticket Center. Dit bedrijf dat al in de jaren 80 van de vorige eeuw is opgericht biedt tegenwoordig veel van hun diensten online aan. De website van dit bedrijf is simpel maar effectief opgebouwd waardoor de keus om een vliegticket te boeken heel simpel geworden is. Via de website is ook allerlei informatie te verkrijgen voor andere vakantie gerelateerde zaken waaronder autohuur, verzekering en hotelboekingen.

Boek nu ook uw vakantie voor 2012 al via de website van World Ticket Center, lees meer.

Naast het simpel boeken van vliegtickets is het ook belangrijk om een ticketprijs te vergelijken. Op de site van World Ticket Center kan men simpel vliegtickets vergelijken van de verschillende vliegmaatschappijen. De focus ligt voornamelijk op de vliegtickets omdat hier veel informatie over te vinden is. De reiziger wilt tegenwoordig zelf kiezen met welke maatschappij hij of zij vliegt, en dat is het mooie van dit online reisbureau; dat kan simpel met een makkelijke zoekopdracht. Door een aantal selecties toe te passen op de zoekopdracht kan nog specifieker maken en zal het resultaat nog specifieker zijn.

Bijkomend kan men via de website van world ticket center ook meer boekingen doen. Bijvoorbeeld de autohuur op een bestemming in het buitenland kan simpel geregeld worden. Ook wanneer u kiest voor een stedentrip en geen gedoe wilt om ter plaatse nog een auto te regelen. Het kan namelijk zo zijn dat een vlucht savonds pas aankomt, het is dan lastig nog alles te regelen. Maar daarvoor kunt u gebruik maken van alle formulieren op de site om zo een boeking te maken met alles wat u maar wilt. Kortom, een goede mogelijkheid om simpel en snel alles bij elkaar te zoeken. Daarnaast is het ook mogelijk om een reisverzekering af te sluiten. Hierover kunt u meer informatie op onze pagina over reisverzekeringen vinden.