Hotels boeken via hotels.nl

Voor de Nederlandse, Belgische en Duitse hotels is er naast het alom bekende hotels.com ook een mogelijkheid om via hotels.nl te boeken. Deze site is gespecialiseerd en gericht op een kleine markt wat zorgt dat je niet lang hoeft te zoeken tussen de aanbiedingen van hotels. Boek nu via:

hotelkamer boeken met hotels.nl

Naast het boeken van hotels via een reisbureau in de stad waar je woont, kan is het tegenwoordig ook heel makkelijk om online een hotel te boeken. Grotere reisorganisaties bieden de mogelijkheid om alleen een hotel te boeken, maar vaak is dit duurder dan wanneer je een hele inclusieve reis koopt. Wat dan handiger is, en wat ook veel leuker is, is het zelf zoeken naar een hotelkamer in de stad van je keuze. Ben je van plan om een stedentripje te doen?

Dan is het apart boeken van een vliegticket en hotel vaak de beste manier en tevens de goedkoopste manier. Maar de vraag is, waar begin je met zoeken? Hieronder vertellen we over de algemene dingen rondom het boeken van een hotel.

Hotel met iDeal boeken

Wij van idealvakantie.nl proberen alle informatie met betrekking tot het boeken van hotels met de iDeal betalingsmethode gratis aan. Je kunt op onze site een aantal aanbieders vinden die jou de mogelijkheid geven om met een internetbankieren interface een boeking te doen. Dit is wel zo veilig en gemakkelijk, omdat er allemaal Nederlandse banken aan mee werken. Wanneer je een hotel gevonden hebt, wordt gevraagd alle gegevens in te vullen die de hotel eigenaar nodig heeft bij het vastleggen van jouw aanvraag.  Je ideale vakantie kan dan al beginnen. Het enige dat je nog hoeft te doen is een betaling, of soms alleen een aanbetaling, met iDeal te doen en dan is het relaxen en genieten van de tijd die er nog rest voor je kan vertrekken.

Een aantal Nederlandse reisorganisaties bieden de mogelijkheid om je ideal vakantie te betalen met een simpel betalingssysteem. Geen creditcards op je hotelkamer af te rekenen, en veel commissie betalen wanneer je bij een reisbureau winkel boekt. Hieronder staan een aantal aanbieders die wij geselecteerd hebben op de betalingswijze. Je kan bij deze websites je hotel boeken met iDeal, zonder bijkomende kosten.

Hotelspecials werkt ook met iDeal

Hotelboeken met iDeal via hotelspecials.nl
Een van de weinig andere websites waar je een hotel met iDeal kunt betalen is hotelspecials.nl. Deze website heeft een gemakkelijke gebruikers pagina waarop je kunt zoeken naar allerlei hotels in de stad waar je graag naartoe zou willen. Of je nu gaat voor een stedentrip en een korte hotelovernachting wilt boeken, of een voor een langere periode een hotelkamer wilt reserveren, dat makat niet uit. Het is zoals de website zelf aangeeft: kortweg genieten. Je hebt een keuze uit meer dan 3000 hotels en bed&breakfast kamers met allemaal hun eigen karakteristieke details. Sommige kamers liggen in een romantisch hotel, anderen zijn meer geschikt voor een gezin met kinderen. Het mooie en veilige is dat je ook op deze site met iDeal een hotel kan boeken.

Reserveer een hotel met iDeal

De bovenstaande links geven de bezoeker van deze website de mogelijkheid om direct een hotel te boeken. Sommige hotels vragen overigens eerst een reservering, en aan het eind van het verblijf wordt pas de betaling werkelijk gedaan. Denk hierbij ook aan het betalen van een hotel met iDeal (dit kunt u tijdens het boeken in Nederland regelen). Bij het boeken van hotels is het belangrijk om ook de beoordelingen van andere gasten in acht te nemen. Reizigers die voor u bij het hotel zijn geweest hebben soms een beoordeling afgegeven. Dit maakt het kiezen naar goede hotels voor u ook weer makkelijker. Websites zoals Ebookers.nl geven de mogelijkheid om tijdens de evaluatie van het hotel (door middel van een vragenlijst die u per email ontvangt als u weer thuis bent) een soort rating te geven. Vragen zoals hoe het hotel eruit zag, de verzorging en het ontbijt worden hierin behandeld. U kunt dit formulier ook anoniem invullen. Naast de evaluaties van hotels door de reisorganisaties, of boekingssites, zijn er ook de websites waarop u zelf een beoordeling per hotel/vakantie bestemming kunt invoeren. Als u hiervoor kiest, dan is de website van zoover een goede aanrader. Veel mensen kijken hierop en nemen op basis van de reacties van andere gasten een beslissing.

Hotel beoordelingen

Wel moeten wij erbij zeggen dat, uit eigen ervaring, blijkt dat dit commentaar en de beoordeling niet altijd klopt. Het is vaak hoe men zich instelt op een vakantie. Het is te verwachten dat bij een goedkoop hotel, ook de service en kwaliteit iets minder is. Dit nemen niet alle reizigers mee als ze op hun hotelkamer aan komen. Het beste is alle beoordelingen wel te volgen, maar rekening te houden dat bij aankomst niet de eerste indruk geldt. Soms maken hotels de entree bijzonder, en kan het zo zijn dat de rest (de achterkant van het hotel; de kamers, etc) minder goed zijn. Het beste advies kunt u aannemen van kennissen en vrienden. Laat hen daarom ook op een site als hierboven genoemd hun oordeel achter laten en ga vervolgens rond voor advies. Het is algemeen bekend dat mond-op-mond reclame nog steeds het beste werkt. Een laatste tip: vergeet niet een reisverzekering af te sluiten!