Wij van idealvakantie.nl zijn een online marketingbureau en we hebben geconstateerd dat er behoefte was aan een overzichtelijke site voor vakanties. Er zijn veel websites waarop u een vakantie kunt boeken, alleen is het niet altijd duidelijk of u ook met de veiligste betalingsmethode van Nederland kunt betalen. iDeal is door de Nederlandse banken geintroduceerd een aantal jaren geleden om voor elk persoon met een nederlandse bankrekening online aankopen te kunnen doen. Het was eerst alleen mogelijk om met paypal of creditcard een bestelling in een webshop te doen.

Omdat het kopen van vliegtickets en vakanties online steeds aantrekkelijker wordt is het belangrijk genoeg overzicht te hebben van de mogelijkheden. Het gehele proces van het uitzoeken van een vakantie tot het boeken van een vakantie, kost tijd en daarbij is het van belang dat de bezoeker zo goed mogelijk geinformeerd wordt. Wij hebben gezien dat veel sites enkel willen verkopen. De informatie rondom de vakantie is niet altijd even duidelijk. Daarom is idealvakantie.nl opgezet. Natuurlijk is ons doel ook om een vakantie, of vliegticket te verkopen, maar dat doen we samen met het voorzien van de benodigde informatie. Ook geven wij tips om dure toeslagen te omzeilen. Een goed voorbeeld hiervan is het kopen van vliegtickets met iDeal.

Naast het boeken van hele vakanties, kan men tegenwoordig ook steeds vaker losse componenten regelen. U kunt zelf een vliegticket boeken, een hotel reserveren of een huurauto regelen. Daarbij komt ook dat het boeken van kampeer plekken of wintersport hotels steeds meer in trek komt. Eerst ging men uitvoerig langs alle reisbureaus, maar dat is niet meer nodig nu het internet een grote hoeveelheid aan informatie biedt omtrent dit onderwerp. Wij als online marketing bureau specialiseren ons op het geven van betrouwbare en objectieve informatie over de zojuist genoemde onderwerpen. Natuurlijk is het niet altijd mogelijk om 100% correcte informatie op de website te plaatsen, ondanks wij zeer ons best doen. Mocht u onjuistheden tegenkomen, dan vragen wij u contact met ons op te nemen.